Lelaki Ini Pernah Menjadi Kegilaan Wanita. Tapi Ramai Yg Terkejut Bila Lihat Gambar Sebenarnya.

Sekali pandang pasti tiada apa yang pelik tentang lelaki ini kan? Mesti ramai yang teruja bila lihat lelaki berbadan sado dan berulas-ulas ini. Tetapi tahukah anda ada rahsia besar yang tersembunyi disebalik badannya yang sado itu.

Jaimie Wilson, seorang yang berbadan sado berketak-ketak, mata biru dan penampilan yang menarik membuat siapa saja tidak akan pernah menjangkakan dia merupakan salah seorang daripada 1,4 juta transgender yang tinggal di Amerika.

Menurut Aliff Channel, Pada tahun 2015 Wilson membuat keputusan untuk mengubah dirinya 360 darjah dari seorang wanita menjadi seorang lelaki. Keputusan drastiknya itu menyebabkan ahli keluarganya mula menjauhkan diri darinya.

“Awalnya saya takut tampil sebagai transgender kerana saya tidak memberikan ‘tanda-tanda’, seperti yang dikatakan orang,” tulisnya di Instagram.

Setelah dua tahun menjalani rawatan testosteron, pembedahan dan latihan keras di gym, Wilson yang berusia 21 tahun berjaya berubah menjadi seorang lelaki yang cantik dan maskulin. Dia yang kelihatan 100% seperti lelaki maskulin kini tanpa segan silu mempamerkan bahagian badannya yang berotot dan yakin dengan apa dia kecapi selama ini.

Jom kita lihat gambar-gambar beliau:-

Siapa sangka lelaki kacak yang anda lihat ini dahulunya merupakan seorang wanita cantik bukan? Pasti ramai yang tak percaya dengan perubahannya kalau dilihat pada susuk tubuhnya kan? Sumber:- Aliff Channel

Mengejutkan! Inilah Kisah Transformasi 4 Gadis Cantik Berubah Jadi Lelaki

Jika sebelum ini kita selalu dapat lihat ramai lelaki berani melakukan pembedahan sulit bagi mengubah diri menjadi wanita. Namun bagaimana pula jika gadis berubah menjadi seorang lelaki?

Apa yang mereka lakukan ini sangat berhasil sehinggakan netizen merasa hairan. Malah ketika mereka bergelar sebagai wanita, mereka memiliki paras rupa yang cantik serta kerjaya yang bagus. Jom intip beberapa kisah perubahan wanita bertukar menjadi lelaki ini.

Schuyler Bailar merupakan seorang atlit renang wanita di Harvard University. Schuyler belajar psikologi dan sangat popular hingga menjadi Hos dalam pelbagai acara.

Namun Schuyler mengaku telah mengalami gangguan kesihatan mental sejak di bangku sekolah lag. Gadis yang mempunyai darih campuran dari negara Korea ini memutuskan untuk berubah menjadi seorang lelaki dan melakukan pembedahan pertama pada bulan Mac tahun 2015. Selepas pembedahan, ia terus melakukan terapi hormon.

Balian Buschbaum pernah menghebohkan dunia. Dulunya dia adalah atlit lompat galah wanita bernama Yvone Buschbaum. Ia adalah atlet sukses dari Jerman dan pada tahun 2007, dia sempat mengalami kecederaan serius dan membuat dia berhenti dari dunia olahraga. Setelah lama menghilang, pada 2008 dia muncul dengan pengakuan telah mengubah jenis kelaminnya menjadi seorang lelaki

kerana perubahan pada dirinya. Thomas lahir sebagai perempuan bernama Tracy Lagondino kemudian Beattie melakukan pembedahan bagi menukar jantina namun masih mengekalkan organ s4ks wanitanya dengan baik kerana dia mahu melahirkan anak. Dia pernah hamil dan melahirkan kettiga orang cahaya mata yang bernama Susan, Austin dan Jensen.

Itulah beberapa kisah metamorfosis wanita yang nekad menjadi lelaki. Meski sudah memiliki kehidupan yang sempurna, mereka merasa tak bahagia dan mencuba untuk menjadi dirinya yang baru.