Bujang Senang Salah Masuk Rumah, Kena Teruk Tanpa Ksihan Dengan Sekumpulan Binatang Ni.

Buaya adalah haiwan yang ganas dan mampu membnuh mngsa dengan sekelip mata. Kehadiran buaya pasti mendatangkan ktakutan kepada haiwan dan manusia samada di darat atau di dalam air.

Seperti mana yang berlaku baru baru ini , kejadian yang ‘malang’ telah menikpa si buaya. Apabila seekor buaya di pinggir sungai Taman Nasional Kruger, Afrika Selatan ini apabila menjadi mngsa kepada hampir lebih 30 ekor b4dak air.

Rakaman yang dimuatnaik di laman Youtube oleh Harish Kumar menunjukkan buaya yang tersalah masuk kawasan bad4k air, teruk di blasah oleh kumpulan bad4k air tersebut.

Tidak dipastikan apa tujuan sebenar si buaya menghampiri kawanan b4dak trsebut. Samada ingin menjadikan b4dak itu sebagai santapan atau hanya untuk bertegur sapa.

Jelas kelihatan , kehadiran si buaya langsung tidak diterima secara baik oleh kawanan buaya itu. Mereka (badak) secara berjemaah mengusir si buaya dengan cara yang agak kasar.

Munkin sebelum itu mereka(b4dak) sudah memberi amaran awal ,tapi tidak diendahkan oleh si buaya.

Akhirnya bu4ya tersebut berjaya meloloskan diri daripada kawasan itu dengan selamat. Mungkin ..ya mungkin si buaya selamat selepas insiden yang tidak perikebinatangan ini berlaku.

Pihak kami (manusia) gagal untuk menemuramah si buaya untuk mendapatkan cerita sebenar disebabkan si buaya hilang tanpa kesan selepas insiden tersebut.

Antara komen netizen :

Azman dan Nurul Farehah –Kes buli terang2an… muka pun dah jelas, mohon pihak PDRA (polis diraja Afrika) ambil tindakkan segera..

#justiceforcikya

Muhd Zafran –Apa la badak..1 by 1 la..ni jadi kes buli.. perlu dihadapkan ke Mahkamah

Mohammad Faizzul –Jp gi buaya tu repeat pnggil geng2 dia

Ayman Rauf –MEMBADAK la kau buaya dkt situ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *