Dalam masa yang sama saya ada berkawan dengan sorang lelaki duda bukan islam yang sangat2 sayangkan saya tapi saya takut sbb

Salam, saya baru je bercerai beberapa hari yang lalu penceraian kali ke 2. yang pertama dulu suami yang ceraikan pastu esok nye dia meroyan ajak rujuk tapi kali nie saya yang minta cerai walaupun berat dia terpaksa ceraikan.

saya mengaku saya terlalu sayang kat dia sebab kami dah kawin lebih 10 tahun dan ada 2 orang anak yang masih kecik lagi jugak.

selepas penceraian pertama kali dulu selang beberapa hari dia mengaku bahawa saya ada madu. saya isteri kedua. madu saya ada 2 anak yang dah berkahwin dan ada 3 orang cucu.

walaupun pedih saya telankan juga sebab suami mengaku bujang masa kawin tetapi setiap hari saya sedih mengenangkan nasib kawin dgn laki orang.

saya tak suka ambik laki orang. selepas saya bercerai kali ke 2 sehari lepas tu madu saya bagitau saya sebenarnye saya isteri ke 3 ada lagi sorang isteri kedua dia dan ada sorang anak yang kecik.

Masa saya dapat tahu saya ada madu sorang lagi saya pergi cari jumpa rumah dia dan saya jumpa motor suami saya kat depan rumah dia tu..

hancur hati saya min. suami saya bukan handsome pun biasa2 je tapi saya cantik kalau pergi mana2 pun mesti lelaki jeling. saya berumur dalam 40an.

Dua2 isteri dia tak la cantik saya berdarrah kacukan so ok la alhamdullilah suami bangga sebab saya cantik dan sebab itu juga la dia tak nak lepas saya.

Saya pandai masak,boleh buat kueh2. boleh baking. lain kata boleh jadi isteri yang baik la untuk urus rumahtangga .. saya berkerja sekarang nie hari2 saya menangis .

saya plan dan keluar dari rumah tu dalam semingu dua lagi. lagi lama saya tinggal kat rumah tu lagi sedih saya dibuatnye. sekarang hari2 saya menagis.

makan pun susah nak telan mcm sangkut kat tekak je.. saya buntu.. lelaki yang suka kat saya tu sanggup support saya dari segi kewangan dan bagi saya kata2 semangat ..

Tapi entah la min saya mcm tak happy je dgn apa yang saya buat nie.. Saya tak strong enough to move on.. saya buntu.saya kesian kat anak2 saya 2 orang both bawah 10 tahun.

bila saya tanya kenapa tipu saya dia kata kalau tak tipu tak dapat la kwin dgn saya.. sorokkan sebab tak nak saya terluka..

pentingkan diri sendiri kan dia nie.. sekarang saya yang hancur in to million pieces.please bagi saya kata2 semangat…